Common Ground vraagt een meedenker op bouwtechnisch gebied en restmaterialen

De eigen gymlocatie is gevonden midden in Klarendal. Een prima plek waar niet alleen Klarendalse jeugd en jongeren uitgedaagd worden om gezond te bewegen met eigentijdse activiteiten als Freerunning, Breakdancing, HipHop, Tricking, en urban acrobatiek en het aanleren van spectaculaire tricks en stunts. Het is een sportieve plek voor iedereen in Arnhem. In de ruimte staan verschillende gymtoestellen, objecten, trampolines en er is een dansruimte. De ruimte wordt gebruikt door meerdere partijen met een activiteitenaanbod op gymgebied. Lang niet alles is al klaar. De sportzaal wordt met veel kunst en vliegwerk opgeknapt en ingericht. Eigenlijk zou de gym openen in april. Dat is uitgesteld tot 1 september. Het is de bedoeling dat de uiteindelijke exploitatie van de locatie kostendekkend is, door verhuur aan externe sportactiviteiten en contributie van deelnemers. Er is medewerking van de gemeente en het Sportbedrijf, vrijwilligers werken energiek en krijgen veel voor elkaar, maar Common Ground mist voldoende deskundige hulp op aannemersgebied. Zij zoeken naar een deskundige persoon die meekijkt naar de veiligheid van onder meer de obstacles, de wanden die gebouwd moeten worden, die kennis heeft op het gebied van elektra en die zijn of haar netwerk wil delen bij het verkrijgen van goedkope bouwmaterialen, restpartijen bijvoorbeeld.

De vraag

Contact met een deskundige persoon die advies kan geven over het verbouwen van de ruimte en de bouw van verschillende objecten die gebruikt worden voor Urban Gym activiteiten. Daarnaast zoeken zij restpartijen bouwmaterialen als hout, isolatiemateriaal, gipsplaten en verf.

Over Common Ground Gym

Common Ground is een locatie voor Urban Sports Gym voor Arnhem en Omgeving. Het is een middel om mensen samen te brengen van verschillende leeftijden, milieus en achtergronden. Een plek waar onbeperkt getraind kan worden, waar kids weer leren te bewegen op een zo natuurlijk mogelijke manier, waar talenten zich niet geremd hoeven te voelen en waar een sociale gemeenschap zich kan vormen en ontwikkelen. Een gym gericht op sportstimulering onder jeugd, talentontwikkeling en sociale verbintenis.