Digitalisering van het boekingsproces voor stadswandelingen van ‘t Gilde

De boekingen van maatwerkwandelingen gebeurt nu grotendeels handmatig. Er is wel een Excelsheet, maar nog steeds is het invullen ervan afhankelijk van een persoon die telefonisch contact heeft met de aanvrager. Dat is niet meer van deze tijd. Het is geen aantrekkelijk werk en nogal tijdrovend voor deze vrijwilligersorganisatie. Graag zou ’t Gilde in contact willen komen met een deskundig persoon die hen hierbij kan helpen. Gedacht wordt aan een koppeling met de website van ’t Gilde: https://www.wandeleninarnhem.nl/

De vraag

Een persoon die meedenkt op welke manier de boekingen bij ’t Gilde handiger digitaal verwerkt kunnen worden. Het gaat om zo’n 700 boekingen per jaar, waarmee zo’n 8000 mensen een rondleiding in Arnhem krijgen.

Over Stichting `t Gilde Stadswandeling

‘t Gilde stadswandeling Arnhem, wil het erfgoed en de moderne tijd in Arnhem zichtbaar maken door middel van rondleidingen. Hiermee bieden zij zinvol vrijwilligerswerk aan ongeveer 35 deskundige en gemotiveerde gidsen, die vaak wat ouder zijn en niet alleen veel van de stad weten, maar bezoekers aan Arnhem ook graag een aangename en informatieve wandeling willen bezorgen.