Facilitair advies over het verbeteren van ruimten in DAZO 125 voor de Blauwe Wijkeconomie

Een samenleving waarin iedereen mee kan doen, ook de zwakkere doelgroepen en waarin een circulair gebruik van grondstoffen en een gezonde omgang met het milieu bovenaan staan. In DAZO 125, een voormalig timmerbedrijf in de Spijkerstraat komen verschillende buurtinitiatieven tot bloei. Het is een broedplaats voor allerlei kleinschalige buurtinitiatieven als Spijkerbike, Spijkerbed, Spijkerdesign en De Groene Rijders. Om deze plek te kunnen blijven gebruiken worden er ruimten verhuurd. De ruimten zijn nu nog niet optimaal in te zetten. Er zijn vragen over het verbeteren van de akoestiek, de ventilatie, de verlichting, de keukeninrichting en de beveiliging. Met name het verbeteren van de akoestiek heeft nu een grote prioriteit. Een facilitaire medewerker heeft waarschijnlijk op alle gebieden de nodige basiskennis en kan beoordelen wat er op het moment noodzakelijk is en welke vervolgstappen er gezet moeten worden. Het kan zijn dat daarna beter uitgewerkte vragen volgen.

De vraag

Contact met een deskundig persoon op facilitair gebied die een algemeen advies kan geven over het verbeteren van de verschillende ruimten zodat zij multifunctioneel inzetbaar zijn en gemakkelijker verhuurd kunnen worden.

Over DAZO Blauwe Wijkeconomie

Stichting de Blauwe Wijkeconomie is een initiatief voor en door bewoners in het Spijkerkwartier, Arnhem. Samen creƫren zij vanuit passie een duurzame woon-, werk- en leefomgeving met meer welzijn, verbondenheid en oog voor de natuur. Kernbegrippen zijn circulariteit en inclusiviteit.