Flyers en informatie in de vorm van een ansichtkaart voor Welkom In Elderhoeve (WIE) ( druk/ kopieerwerk)

Bazar 54 is de tweedehandswinkel van WIE waar buurtbewoners en bewoners van Elderhoeve met elkaar in contact komen. Er kunnen spullen gebracht worden en er kunnen spullen tegen een heel laag bedrag aangeschaft worden. Daarnaast is het een plek waar koffie gedronken kan worden en ideeën uitgewisseld kunnen worden. Om meer bewoners uit de wijk te informeren over de leuke mogelijkheden van de winkel voor hen, zou men graag huis aan huis een folder willen verspreiden op a5-formaat. De samenstelling van de bewoners van Elderhoeve constant. Het zou het fijn zijn voor nieuwe bewoners als ze bij binnenkomst een ansichtkaart kunnen krijgen met informatie over de winkel. Deze kaart is nog niet ontworpen. De flyer voor bewoners wel.

De vraag

- Printen of drukken van 500 flyers op a5 formaat, liefst in kleur maar niet noodzakelijk, voor huis aan huis verspreiding in de buurt.
- Ontwerp van een 100 ansichtkaart met info over de winkel voor nieuwe bewoners van Elderhoeve
- Printen of drukken van deze kaart.

Over AZC Elderveld WIE kinderen

In Elderhoeve wonen ongeveer 350 vluchtelingen, waarvan een deel voor wat langere tijd. Vrouwen, mannen, kinderen. WIE wil ze graag laten zien dat ze welkom zijn in de wijk. WIE - Welkom In Elderhoeve - is een groep enthousiaste buurtbewoners die streeft naar een gezellige buurt, waarin we samen fijn wonen met belangstelling voor elkaar, voor onze verschillen, overeenkomsten, onze verhalen en talenten. WIE brengt daarom graag de oude en nieuwe bewoners bij elkaar. Zodat we samen mooie dingen kunnen laten ontstaan.