Hulp bij inzet van Social Media voor Stoelenproject De Duif

De vrijwilligers van De Duif zijn niet goed op de hoogte van de mogelijkheden van Social Media. Toch wordt het ook voor hen belangrijk om hierop duidelijk zichtbaar te zijn. Niet alleen om de naamsbekendheid te vergroten en hiermee potentiële sponsoren en vrijwilligers herhaaldelijk te informeren, maar ook omdat het merendeel van de daklozen uit de doelgroep inmiddels bereikbaar is via internet. Berichten op Social Media over speciale acties voor hen worden daardoor eerder ontvangen. Men zoekt naar een persoon die hen een keer wegwijs wil maken op het gebied van de verschillende online platforms, zodat zij beter geïnformeerd hiermee aan de slag kunnen gaan.

De vraag

Een deskundig persoon op het gebied van de do’s en don’ts bij het gebruik van Social Media die een keer advies kan geven.

Over Stoelenproject De Duif

Onvoorwaardelijke opvang voor mensen die dakloos zijn. Zij zijn om 22.30 uur welkom, ontvangen dan soep en brood, krijgen een slaapplaats en ’s ochtends een ontbijt met brood, koffie en thee, voordat zij de opvang weer verlaten.