Kerstpakketten voor Bruisend Malburgen

Bruisend Malburgen wil graag aan opa’s en oma’s in Malburgen die rond moeten komen van een in komen op of onder het minimumniveau een kerstpakket aanbieden. In dat kerstpakket zitten ingrediënten voor een lekkere maaltijd en een cadeautje voor de kleinkinderen voor onder de kerstboom. Het blijkt dat de grootouders het erg missen dat ze dat cadeautje niet kunnen betalen. Bruisend Malburgen was het goede doel voor De goedzak, een actie van Albert Heijn, maar helaas zijn er volle winkelwagens met cadeautjes gestolen, waardoor ze in de problemen zijn gekomen met het vullen van de kerstpakketten. Via een actie van de Speelgoedbank Speelstoet en de weggeefhoek in Duiven zijn er inmiddels wel cadeautjes, maar etenswaren zijn er nog niet genoeg om de 40 pakketten te vullen.

Het aanbod

Hulp bij het verkrijgen van etenswaren en lekkernijen voor in het kerstpakket voor 40 oma’s en opa’s. Men denkt dan aan blik- en potgroente, ingeseald vlees en dergelijke. Alles wat de pakketten goed kan aanvullen is welkom.

Over Bruisend Malburgen

Ondersteuning bieden aan mensen in nood. Met name gezinnen met kinderen, wonend in Malburgen die in armoede leven, via spullen die elders over zijn. Dit doen zij door het aanbieden van voedselpakketten, het weggeven van spullen die andere over hebben, het organiseren van verjaardagsfeestjes voor kinderen waarvan de ouders geen feestje kunnen betalen en het verzorgen van startpakketten voor zwangere vrouwen in een armoedepositie.