Keukenmaterialen voor Buurttafels in verschillende wijken vanuit de Stadskok en Schone Straat & Groene Buurt.

Zowel Schone Straat & Groene Buurt als de Stadskok (onderdeel van Stichting Project) zetten zich in voor sociale kookactiviteiten in verschillende wijken in Arnhem. Zij werken samen in het Plasticlab van het KinderWijkTeam in Malburgen. Deze locatie wordt gebruikt door verschillende organisaties die zich inzetten voor sociale, duurzame en creatieve doelen in de Arnhemse wijken. Hier wordt een keuken ingericht. Men zoekt naar keukenmaterialen die ingezet worden voor buurtprojecten. Bij de buurtactiviteiten zitten ongeveer 25 personen met elkaar aan tafel. Tot nu toe kookt men met gebruik van kleine pannen en geleend materiaal. Een tijdrovend en moeizaam proces. Het zou fantastisch zijn als er eigen keukenmateriaal aanwezig is om te koken en te eten met grotere groepen. Materialen zoals gebruikt worden in de horeca. Buurttafels zijn er in Malburgen, De Geitenkamp en binnenkort ook in Vredenburg en Rijkerswoerd.

De vraag

Borden en bestek voor 25 personen, horeca keukengereedschap, zoals een grote soeppan, een groot tafelkleed of een paar kleinere en een afzuigkap voor in de keuken van de multifunctionele ruimte van het KinderWijkTeam.

Over De Stadskok

De Buurttafels zijn bedoeld om te ontmoeten, te inventariseren waar behoeftes liggen voor de wijk en te weten wat er in de wijk speelt. Laagdrempelig, gezellig en ook nog eens onder genot van (h)eerlijk eten! Omdat er in cycli van 8 keer met elkaar gegeten wordt, kunnen problemen in de wijk aangepakt worden door heel gericht organisaties uit te nodigen deel te nemen aan de maaltijd. Het gaat dan om zaken als eenzaamheid, gezondheid, overlast en dergelijke.