Klussen bij Bio Vakantieoord (doorlopende vraag)

Bij Bio Vakantieoord zijn regelmatig mogelijkheden voor groepen medewerkers van bedrijven om een maatschappelijk teamuitje te organiseren.
Voorbeelden van klusprojecten die kunnen worden uitgevoerd zijn: speeltoestellen schoonmaken/verven, fietsenstallingschuren/verven, gezaagd hout uit het bos halen, bramen verwijderen rondom de paden in het bos, de bungalows ontdoen van aanslag of schilderen, opknapwerk bij de kinderboerderij, koetsen schoonmaken en lakken etc.
Niet alle klussen kunnen op alle momenten worden uitgevoerd vanwege bezetting of overlast voor bezoekers, maar in onderling overleg is er voor uw bedrijf vast een passend project.

De vraag

Bedrijventeams die zich tijdens een maatschappelijk uitje willen inzetten.

Over Bio Vakantieoord

Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark in Nederland. De vakantiebungalows zijn volledig berekend op een gezin of groep met één of meerdere complex gehandicapte kinderen. Alle kinderen kunnen zich vrij bewegen over het 20 hectare groot landgoed en in het omheinde BioBos. Er zijn indooractiviteiten (sport- en spelmogelijkheden) voor de kinderen met een beperking samen met het hele gezin. Er is een zwembad met douchebrancard en een manege waar je therapeutisch kan paardrijden. Ook zijn er aangepaste fietsen, zoals een elektrische rolstoelfiets of een elektrische duo fiets om samen erop uit te trekken. Het vakantiepark beschikt ook over een bioscoop. Zonder beperking lekker naar de film.