Klussen in en om het Heidehuis van Hoeve Klein Mariëndaal (doorlopende vraag)

Het Heidehuis gelegen te schaarsbergen is onderdeel van Hoeve Klein Mariendaal. Hier wordt dagopvang geboden aan 50-plusser die een vorm van dementie of niet aangeboren hersenletsel hebben. Er worden onder meer natuurbelevingsgerichte activiteiten aangeboden.
Voor het opknappen en inrichten van de tuin en het huis is er ook in 2020 behoefte aan exra handjes. Bijvoorbeeld voor het maken van een dierenweide, een parkeerplaats, een groententuin, een bloemen/kruiden oogst en pluktuin, het plaatsen van zitjes verspreid op het erf en picknicktafels. Ook binnenshuis zij allerlei klussen te doen, zoals het verven van de binnenruimtes, het inrichten van een klushok met gereedschapswand en het plaatsen van goede verlichting realiseren in de diverse ruimtes.

De vraag

Voor verschillende klussen op de locatie Heidehuis Schaarsbergen worden bedrijven gezocht die het leuk vinden om in het kader van een maatschappelijk teamuitje een klus op te pakken.

Over Hoeve Klein Mariëndaal Arnhem

Hoeve Klein biedt werk- en ervaringsplekken aan mensen die ondersteuning nodig hebben. Het gaat om een heel diverse groep deelnemers zoals jongeren en volwassenen met een psychische problematiek, verstandelijke beperking, NAH en autisme, mensen met dementie en kinderen met een ondersteuningsvraag. Er worden activiteiten aangeboven op verschillende werkgebieden zoals tuinderij, dierverzorging, horeca, groenonderhoud, klussen en creatieve activiteiten.