Een opslagruimte voor toneelvereniging Ons Genoegen

De vereniging heeft een aantal grote attributen die opgeslagen moeten worden om ze weer in te kunnen zetten voor deze activiteiten. Zij maken daarvoor nu gebruik van het Dijkhuis in Elden, maar dit gebouw wordt binnenkort verkocht en is dan niet meer beschikbaar. De vereniging bestaat maar uit 10 leden. De inkomsten uit de voorstellingen en evenementen, worden direct ingezet voor de vergoeding van onkosten zoals kostuums en attributen en het inhuren van de regisseur. Die zouden zij anders niet kunnen betalen. Geld voor een opslaglocatie is daardoor niet beschikbaar. Men wil de goed bezochte activiteiten voor iedereen toegankelijk houden. Daardoor is het geen optie om de entreegelden flink te verhogen.

De vraag

Een gratis opslagruimte van 50 tot 70 m2, die maandelijks en in het geval van evenementen dagelijks bezocht moet kunnen worden. De spullen die opgeslagen moeten worden zijn: decors voor de Levende Kerststal, de Halloweentocht, toneeldecors, kleding, verlichting en attributen.

Over Toneelvereniging Ons Genoegen

Ons Genoegen organiseert toneelactiviteiten voor en door bewoners uit Elden, Elderveld en De Laar. Het worden grote ontmoetingsevenementen voor deze wijken. Zo is er de jaarlijkse Halloweentocht (goed voor zo’n 1600 bezoekers en 70 vrijwilligers) en de Levende Kerststal (zo’n 1500 - 2000 bezoekers en 50 vrijwilligers). Met de jaarlijkse toneeluitvoering bezorgen zij heel wat oudere mensen voornamelijk uit Elden, een leuke en vrolijke avond