Tijdens de ondernemersbijeenkomst van OKA op 9 mei in de Eusebius reikten Olaf Heller (Mantel) en wethouder Jan van Dellen namens de Arnhemse Uitdaging het Arnhems Compliment uit aan Wilma Hilvers van Bakker Hilvers en Roy Everts van Gld print & media. 
Beide bedrijven kregen 18% van de publieksstemmen.

compliment

Het Arnhems Compliment is een jaarlijkse waarderingsprijs van de Arnhemse Uitdaging voor bedrijven die veel gedaan hebben voor lokale sociale initiatieven.
In 2020 en 2021 hebben 11 bedrijven vanwege covid een 'complimentje' gekregen. In april 2022 kon het publiek stemmen op deze 11 bedrijven voor de publieksprijs. 

Een profiel van alle 11 bedrijven waarop gestemd kon worden vind je hieronder. 

antonio shining places / htr-werkt uitzendbureau
ArnhemsCompliment - Antonio Shining Places
Toni Iñiguez Najdanovski

antonio shining places / htr-werkt uitzendbureau, en ook Toni persoonlijk, dragen op vele manieren bij aan een mooiere lokale samenleving. Van sponsoring in natura aan het Rode Kruis en Toon Hermans Huis, kansen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, tot het mede-opzetten van een jongerenproject dat zich richt op criminaliteitspreventie. Lees hier het artikel over antonio shining places / htr-werkt uitzendbureau in de Gelderlander.
Let op: omdat de publieksprijs wordt uitgereikt tijdens een bijeenkomst van OKA (waarvan Toni voorzitter is), dingt antonio shining places / htr-werkt niet mee. Toni nodigt je van harte uit om op 1 van de andere bedrijven te stemmen!

Bakker Hilvers
Hilvers
Wilma en André Hilvers

Bakker Hilvers doneert al jaren wekelijks ruim 800 broden aan Voedselbank Arnhem en bakte in 2020 zelfs extra aangezien alles op was door het hamsteren. Ze sponsoren een groep van Ome Joop’s Tour en verzorgen broodjes bij de evenementen. Vanuit de winkels ondersteunen ze allerlei buurtinitiatieven en zijn actief als het gaat om stageplekken en re-integratie. Lees hier het artikel over Bakker Hilvers in de Gelderlander.

CCC Bedrijfskleding
CCC
Coen Gazendam

CCC schonk onder meer bedrijfskleding en veiligheidsschoenen aan de Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld zodat de vrijwilligers veiliger kunnen werken. De Voedselbank Arnhem kreeg vanwege de coronamaatregelen in de beginfase 1,5 meter veiligheidshesjes. Lees hier het artikel over CCC Bedrijfskleding in de Gelderlander. 

Gld print & media
Gld
Roy Everts

Gld print & media hielp onder meer het Toon Hermans Huis Arnhem en de Zonnebloem Arnhem-Zuid met drukwerk van flyers en ansichtkaarten, doneerde een grote voorraad etiketten aan de Kledingbank Arnhem en verzorgt twee jaar het drukwerk van het magazine van Intermobiel. Lees hier het artikel over Gld print & media in de Gelderlander.

Intratuin Arnhem
Intratuin
Marcel Hielkema

Intratuin Arnhem heeft een flinke hoeveelheid planten geleverd voor de hanging baskets die door de vrijwilligers van Grrroen in Kronenburg overal in de wijk zijn opgehangen. De Voedselbank krijgt wekelijks hulp van Intratuin Arnhem met transporten naar de verschillende uitgiftepunten. Lees hier het artikel over Intratuin Arnhem in de Gelderlander.

KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling
Kuiper
Bob Winters (links) en Stephan Lap

KuiperArnhem is al vanaf de oprichting van de Arnhemse Uitdaging actief betrokken en helpt jaarlijks meerdere stichtingen bij vragen die gerelateerd zijn aan bouw. Onder meer Ons Raadhuis, de Kledingbank, Zuid aan Zee en de Helling kregen hulp van KuiperArnhem. Het bedrijf geeft technische adviezen, maakt tekeningen, zet handjes in en helpt met materialen en vervoer. Lees hier het artikel over KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling in de Gelderlander.

Mickey Vuylsteke
Mickey
Mickey Vuylsteke

In 2020 was Mickey Vuylsteke 20 jaar actief voor de Arnhemse Uitdaging. Al sinds 2000 zet hij zich - als ondernemer en als privépersoon - in om lokale initiatieven een stap vooruit te helpen. Hij heeft vele hulpvragen opgepakt van organisaties zoals Heartlinq, TaalOase, AZC Wie Kinderen, De Oosthof en Speelotheek Speelpunt en heeft daar bedrijven in zijn netwerk actief bij betrokken. Lees hier het artikel over Mickey Vuylsteke in de Gelderlander.

Mida IT Service
Mida
Mike Dammer

Mida IT Service doneert al enkele jaren computers, laptops, printers en beamers aan organisaties zoals Het Droombankje en Ronald McDonald Boshuus, helpt met ondersteuning van ICT vraagstukken van organisaties zoals Stichting Schone Straat & Groene Buurt en Stichting City Hearts en biedt organisaties hulp aan bij webhosting. Lees hier het artikel over Mida IT Service in de Gelderlander.

PACKcenter Verpakkingen
PACKcenter
Albert van 't Blik

PACKcenter helpt stichtingen door het doneren van (verpakkings-)materialen en andere hulp in natura. In 2021 helpt PACKcenter voor langere periode een project van Stichting Vitanos waarin jongeren maaltijden thuisbrengen bij ouderen. Stichting Jeugdland en Ome Joop’s Tour behoren tot de vaste organisaties die gesteund worden. Ook sponsort het bedrijf Stichting Gaandeweg en Bio Vakantieoord. Lees hier het artikel over PACKcenter Verpakkingen in de Gelderlander.

Promo Art Huissen
Promo Art
Niels Peters

Promo Art doneert al jarenlang materialen uit haar assortiment aan organisaties zoals Moeders voor Elkaar, de Krasse K(n)arren en de Cadeautjesbank van de Arnhemse Uitdaging, helpt met vervoer van kinderboeken naar Kinderzwerfboek en zet waar nodig denkkracht en expertise in. Lees hier het artikel over Promo Art Huissen in de Gelderlander.

Woerts Consultancy
Woerts
Gerrit Woerts

Gerrit Woerts heeft vele Arnhemse stichtingen ondersteund met advies. De Wereldwinkel bijvoorbeeld, die door hem geholpen is bij een missie/visie-traject, of Het KinderWijkTeam, Stadscompagnie en Avonturis die hij hielp bij planontwikkeling. Ook de Arnhemse Uitdaging kan op hem rekenen. Gerrit dacht vorig jaar mee over een nieuw format voor het matchevent. Lees hier het artikel over Woerts Consultancy in de Gelderlander.

Stemformulier publieksprijs Arnhems Compliment

ER KAN NIET MEER WORDEN GESTEMD!! De winnaars van de publieksprijs zijn bekend gemaakt op 9 mei tijdens de OKA XL bijeenkomst. 

Met dank aan de Gelderlander voor het vrijgeven van de interviews en aan fotografen Erik van 't Hullenaar, Rolf Hensel en Gerard Burgers voor het gebruik van de fotos!