Bouwspeelplaats "De Leuke Linde"

Stichting Bouwspeelplaats de Leuke Linde is een speeltuin gelegen in de Arnhemse wijk Klarendal met jaarlijks ongeveer 30.000 bezoekers: basisscholen, kinderdagverblijven, kinderfeestjes, particulieren, sportdagen. Alle kinderen (0-12jr) zijn welkom om te komen spelen. De bouwspeelplaats vindt dat alle kinderen in Klarendal en omgeving de kans moeten krijgen om onbezorgd en gratis te kunnen spelen in de wijk.

Naast speelvoorzieningen beschikt de bouwspeelplaats over toiletten, een waterkraantje, een eigen werkplaats en een magazijn. En kun je er koffie, thee en warme chocolademelk krijgen of een praatje maken met de beheerder(s). Bouwspeelplaats de Leuke Linde wordt voor grotendeels gerund door vrijwilligers uit de wijk. Zij verzorgen het terrein, de dieren, halen kranten op en draaien de activiteiten.

De gemeente Arnhem, de dienst Maatschappelijke Ontwikkeling en het Sportbedrijf Arnhem zijn samenwerkingspartners van de bouwspeelplaats.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn activiteiten / vakanties / kampen, sociale binding in wijken, sport

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

Stichting Bouwspeelplaats de Leuke Linde is een bouwspeelplaats in de wijk Klarendal. De stichting wordt gerund door vrijwilligers uit de wijk.

Naast financiële bijdragen zijn wij altijd op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor de wijk Klarendal en bouwspeelplaats de Leuke Linde:
- Hulp bij het vernieuwen en onderhouden van de website
- Hulp bij de begeleiding van activiteiten en evenementen

Maar ook nieuwe samenwerkingsverbanden om tot een beter aanbod voor de wijk te komen. Het opzetten van gezamenlijke evenementen voor de wijk is een mooie mogelijkheid om jezelf te laten zien aan de buurt, partners en wijkbewoners.

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Bouwspeelplaats de Leuke Linde kan u ondersteunen tijdens evenementen en activiteiten door het openstellen van onze accommodatie, materiaal, mankracht en reclame.

In onze wederdiensten kunnen wij voorzien in:
- Sport- en spelmaterialen
- Horecamaterialen
- Ondersteunen buurtactiviteiten
- Alles omtrent het bevorderen van buurtparticipatie
- Ondersteunen sportactiviteiten
- Faciliteren op onze accommodatie

Matches voor Bouwspeelplaats "De Leuke Linde"