BTV Elderveld (Biologische Tuinbouw Vereniging)

Wij zijn een biologische volkstuinvereniging met 240 leden in wijkpark de Steenen Camer. Naast biologische tuinbouw worden ook buurt- en ouderenactiviteiten aangeboden. Ons clubhuis is een rijksmonument uit 1836 en we hebben in het park een openbaar toegankelijke Romeinse moestuin. Hiermee heeft Elderveld nu 2000 jaar geschiedenis. Verder is er ook een openbaar toegankelijke hoogstamboomgaard ingericht waarvan de bomen door wijkbewoners zijn geadopteerd. Hieromheen organiseren wij vele leuke activiteiten voor de wijk. Zowel op de tuinen als tijdens de activiteiten zijn veel mensen van over de hele wereld actief. Ons clubhuis is rolstoeltoegankelijk en wordt dan ook gebruikt door de Zonnebloem.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn activiteiten / vakanties / kampen, multiculturele samenleving, sociale binding in wijken

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

Wij zouden graag de beschikking hebben over een brand- en inbraakveilige opslagplaats voor onze benzine-houdende gereedschappen en machines. Conform brandweer- en verzekeringsvoorschriften mogen deze niet in ons clubhuis zelf worden opgeslagen. Een stevig afgesloten zeecontainer is voor ons niet langer een optie omdat deze steeds wordt opengebroken. De gewenste opslagruimte mag niet te ver van ons clubhuis aan het Hannesstraatje bij de Drielsedijk af liggen.

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Als tegenprestatie willen wij ons clubhuis, exclusief hapjes en drankjes, ter beschikking stellen voor een bedrijfsuitje. Ons clubhuis, onderdeel van het monumentale boerderijcomplex de Steenen Camer, is zeer rustiek gelegen in een park. Er zijn mogelijkheden voor picknick en wandelingen en wij kunnen ook gratis rondleidingen verzorgen in onze Romeinse moestuin, het volkstuinpark en/of de kwekerij.

Openstaande vragen

Lichtdoorlatende geluidsabsorberende gordijnen voor BTV Elderveld

De akoestiek in het verenigingsgebouw van de de Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld (BTV) is slecht...

Matches voor BTV Elderveld (Biologische Tuinbouw Vereniging)