buurthuiskamer Malburgen West

Over deze organisatie

Matches voor buurthuiskamer Malburgen West

  • Diverse privépersonen schonken naaimachines aan de buurhuiskamer in Malburgen West (Fresh)

    () Dankzij een oproep via de sociale media van de Arnhemse Uitdaging werden er verschillende machines aangeboden door particulieren. Hartstikke fijn. Er zat zelfs een kinder-naaimachientje bij. Dat kunnen ze mooi gebruiken als cadeautje voor de Ernum Bingo. Inmiddels zijn er 4 naaimachines en een Lock machine beschikbaar. Daarmee kan deze gezellige handwerk club weer mooie dingen maken.

  • Repaircafé Westervoort-Duiven biedt hulp bij de naaimachines voor de buurthuiskamer in Malburgen West (Fresh)

    () De Arnhemse Uitdaging kreeg een PB via facebook van de Liemerse Uitdaging. Wat leuk dat zij al direct contact hadden gelegd met het Repair Café. Daar bleken inderdaad een naaimachine en een Lock machine voor de handwerkclub klaar te staan. Daarnaast hebben ze de naaimachines die er aangeboden waren en niet helemaal perfect werkten weer laten lopen als een zonnetje. Ze kregen het zelfs voor elkaar om een kinder-naaimachientje te voorzien van een nieuw elektriciteitssnoer en een voetpedaal.

  • Paaseieren van ROC afdeling Patisserie voor Buurthuis Malburgen West (Fresh)

    () Wat een mooie eieren. Daar zijn de vrijwilligers van het buurthuis blij mee. Zij organiseerden voor het eerst activiteiten tijdens Koningsdag, voor kinderen en wijkbewoners. Een groot succes. Dankzij het ROC was er nu de mogelijkheid om de inzet van de vrijwilligers te belonen met deze prachtige eieren.