Enjoy&Learn!

Bij Enjoy!&Learn snijdt het mes aan twee kanten! Elke vrijdag verzorgen wij in ons restaurant een laagdrempelig horeca opleidingstraject voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast ons restaurant verzorgen we ook catering, waar onze jongeren onder professionele begeleiding op locatie werken. De jongeren leren alle verschillende vaardigheden uit de keuken zoals hygiëne, kooktechnieken etc. En zij leren zichzelf representatief opstellen en gastvrij zijn naar onze gasten. Het doel is om de deelnemers na een half jaar te laten uitstromen in een horeca opleiding of baan. Wij zijn blij te zien dat ons project hieraan heeft kunnen bijdragen.
Hiernaast willen we het voor iedereen mogelijk maken om lekker, gezond en betaalbaar te kunnen eten. Elke vrijdag is ons sociale wijkrestaurant geopend voor buurtbewoners die het leuk vinden om elkaar te ontmoeten. Het 3 gangen diner bereiden wij met verse en zo veel mogelijk locale producten, tegen een zeer lage prijs.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt, participatie / re-integratie, sociale binding in wijken

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

- Tbv de inrichting van het nieuwe restaurant kunnen we spullen gebruiken zoals meubilair, keukengerei en servies.
- We kunnen ondersteuning gebruiken bij het begeleiden van jongeren, gericht op het versterken van motivatie, zelfvertrouwen en gastheerschap. Ondersteuning van iemand die ervaren is in het werken met jongeren in een vergelijkbare setting is zeer welkom!
- Wij willen graag een degelijk op de toekomst gericht financieel plan ontwikkelen. Wellicht bent u de persoon met kennis van financiën en fondsenwerving die ons kan helpen boven de nul uit te komen?
- Gezien de nieuw vorm te geven locatie willen we meer aandacht besteden aan pr, huisstijl en promotiemateriaal. Ben jij goed in het neerzetten van een krachtige vormgeving van menukaarten, visitekaartjes, flyers etc?

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Uw bedrijf kan gebruik maken van onze catering of een keer komen eten in ons restaurant. Uiteraard kunnen wij ook in overleg een buffet of kleine hapjes verzorgen, leuk voor een teamuitje, verjaardag of jubileum. Daarnaast is het mogelijk een workshop te volgen in onze keuken!

Matches voor Enjoy&Learn!