Pathé Arnhem

Over deze organisatie

Matches door Pathé Arnhem

 • Gevonden voorwerpen van Pathé gaan naar Inloophuis St. Marten

  () Bij bioscoop Pathé laten bezoekers geregeld spullen liggen. Van zonnebrillen tot kledingstukken en zelfs tasjes van winkels met “nieuwe” artikelen. Pathé bewaart de spullen een tijdje en zet alle artikelen op iLost. Als een item binnen 6 maanden niet geclaimd is, kan het een andere bestemming krijgen. Het liefst een goed doel.
  Inloophuis St. Marten kan deze gevonden voorwerpen goed gebruiken voor hun weggeefhoekje.

 • De Leuke Linde ontvangt lekkernijen van Pathé

  () Pathé heeft een grote party lekkernijen waarvan de houdbaarheid binnen de komende weken verloopt. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Het gaat om frisdrank, M&M’s, chips en kidsboxen. Dat maakt lekker buiten spelen in de kerstvakantie extra gezellig.

 • Stevig Arnhem krijgt partij lekkers voor in voedselpakketten van Pathé

  () Pathé heeft een grote party chips waarvan de houdbaarheid binnen de komende weken verloopt. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Deze chipszakjes zijn een welkome feestelijke aanvulling voor de voedselpakketten die Stevig Arnhem uitdeelt.

 • Pathé biedt goodiebags aan voor verwendag Vaders voor Elkaar

  () Vaders voor Elkaar wil vaders van thuiswonende gehandicapte kinderen tot 18 jaar graag een leuke attentie aanbieden als afsluiting van de verwendag. Pathé biedt hiervoor alle 25 vaders een goodiebags aan met lekkere en leuke spullen.

 • Pathé biedt deelnemers en begeleiders Rode Kruis Kontactcirkels uitje aan

  () Rode Kruis Kontactcirkels zoekt voor al haar deelnemers en begeleiders (40 personen) het liefst een all inclusive uitje. Pathé deelnemers en begeleiders Rode Kruis Kontactcirkels uitje aan. Dit is een eerder aanbod van het Meet & Matchevent in 2019. Door alle maatregelen heeft dit uitje nog niet plaatsgevonden. Hopelijk gaat het nu wel lukken en kunnen de deelnemers en begeleiders eindelijk gaan genieten van het beloofde uitje.

 • Pathé biedt bewoners Driegasthuizen verwendag aan

  () DrieGasthuizen is op zoek naar een gezellig/ educatief/ cultureel uitstapje voor ongeveer 10 bewoners. Veel ouderen willen er graag af en toe op uit. Pathé biedt aan om een verwendag te organiseren voor de bewoners van Driegasthuizen. Dit is een eerder aanbod van het Meet & Matchevent in 2019. Door alle maatregelen heeft dit uitje nog niet plaatsgevonden. Hopelijk gaat het nu wel lukken en kunnen de ouderen eindelijk gaan genieten van de beloofde verwendag.

 • Voedselbank Arnhem ontvangt partij frisdrank van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de steeds veranderende Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop tot eind maart 2021 kunnen er ook geen frisdrank en versnaperingen meer worden verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Voor deze zeer grote partij van 388 flesjes frisdrank was snel een maatschappelijke organisatie gevonden.

 • WIE Kinderen ontvangt partij popcorn van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. WIE Kinderen kan met deze partij popcorn heel veel kinderen een keertje extra verrassen.

 • Kansenfabriek ontvangt partij popcorn van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. De Kansenfabriek kan met al deze heerlijke popcorn alle vrijwilligers en bezoekers een keertje extra verrassen.

 • Siza 's Koonings Jaght ontvangt grote partij lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Siza 's Koonings Jaght kan met al deze heerlijke producten haar cliënten en alle vrijwilligers een keertje extra verrassen.

 • Bruisend malburgen ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Met al deze heerlijke producten konden verschillende maatschappelijke organisaties worden verrast, waaronder Bruisend Malburgen.

 • Kinderwerk MFC Klarendal ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Met al deze heerlijke producten konden verschillende maatschappelijke organisaties worden verrast, waaronder Kinderwerk MFC Klarendal. Zij organiseren veel kinderactiviteiten samen met Bouwspeelplaats de Leuke Linde in de wijk waaraan veel buurtkinderen deelnemen. Daar lusten ze vast iets lekkers.

 • KinderWijkTeam ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Met al deze heerlijke producten konden verschillende maatschappelijke organisaties worden verrast, waaronder lekkere flesjes prikwater voor de kinderen bij het KinderWijkTeam.

 • Jongerencentrum De Mix ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Met al deze heerlijke producten konden verschillende maatschappelijke organisaties worden verrast, waaronder Jongerencentrum De Mix in Klarendal. Het lekkers kan goed gebruikt worden op de woensdag-snoepdag bij het genot van een gezellig praatje.

 • Huis voor de Wijk ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Met al deze heerlijke producten konden verschillende maatschappelijke organisaties worden verrast, waaronder Huis voor de Wijk.

 • Stoelenproject De Duif ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Met al deze heerlijke producten konden verschillende maatschappelijke organisaties worden verrast, waaronder Stoelenproject De Duif. De Duif is een veilige haven voor de meest kwetsbare mensen in Arnhem. Het is een laag-drempelige nachtopvang voor dak- en thuislozen, waaronder ook sinds de Bed-Brood & Badregeling uitgeprocedeerde asielzoekers.

 • Jongerencentrum Push ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Met al deze heerlijke producten konden verschillende maatschappelijke organisaties worden verrast, waaronder Jongerencentrum Push in Presikhaaf.

 • JAM ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Voor al deze heerlijke producten was snel een nieuwe maatschappelijke organisatie gevonden. JAM de afkiorting van Jonge Alleenstaande Moeders kan dit lekkers goed gebruiken.

 • Siza Vogelkersweg ontvangt lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Voor al deze heerlijke producten was snel een nieuwe maatschappelijke organisatie gevonden. Stevig Arnhem wil met deze producten graag mensen die het nodig hebben een hart onder de riem steken met iets lekkers. Er bleef zelfs nog wat lekkers over om te worden gebracht naar de bewoners van Siza aan de Vogelkersweg...

 • Stevig Arnhem ontvangt grote partij lekkers van Pathé

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Voor al deze heerlijke producten was snel een nieuwe maatschappelijke organisatie gevonden. Stevig Arnhem wil met deze producten graag mensen die het nodig hebben een hart onder de riem steken met iets lekkers. Via een aantal vrijwilligers worden de producten verspreid aan bewoners in Geitenkamp met een kleine beurs.

 • Bouwspeelplaats de Leuke Linde ontvangt lekkers van Pathé

  () Bouwspeelplaats de Leuke Linde ontvangt op 12 december veel kinderen van gezinnen met een kleine beurs. Deze ontvangen een verwenpakketje met lekkers om ze een hart onder de riem te steken. Wat de Leuke Linde is ze in dit rare jaar zeker niet vergeten.

 • Pathé biedt kortingsbon aan voor in paspoort Jeugdland

  () Bijna elke vakantie brengt Jeugdland een jeugdlandpaspoort uit voor basisschoolleerlingen in Arnhem en omgeving. Met dit paspoort kunnen kinderen met korting deelnemen aan vele leuke activiteiten in Arnhem en omgeving. Het zou erg leuk zijn als er leuke kortingsbonnen aan kunnen worden toegevoegd. Pathé biedt kortingsbon aan voor in paspoort Jeugdland.

 • Pathé biedt jongeren Omars Gym "kijkje in de keuken" aan

  () Omars Gym wil haar groep jongeren graag enthousiastmeren over het werkveld en hun blikveld verruimen. Graag komen ze in contact met bedrijven waar deze jongeren rondleiding kunnen krijgen en zo een kijkje in de keuken kunnen nemen. Pathé wil deze groep jongeren graag "een kijkje in de keuken' aanbieden.

 • Pathé doneert goodiebags aan Cadeautjesbank

  () Pathé biedt ruim 200 goodiebags aan welke zij over hebben gehouden van de Ladies Night. Hierin zitten tijdschriften, drinken, snacks, perskindol roll-one spierpijn, kortingsbonnen en nog een paar kleine attenties/goodies.

 • Pathé Arnhem stelt ruimte beschikbaar voor eenmalige presentatie van Contentmeisje

  () Om de presentatie van de "Contentmarketingstrategie van de Arnhemse Uitdaging" live te kunnen presenteren aan de matchmakers werd druk gezocht naar een Coronaproof locatie. De presentatie staat gepland op 16 september 2020. De presentatie -ook wel Sessie door Jessie- zal worden verzorgd door Jessie Baron van Contentmeisje. Dankzij een mooi aanbod kan de presentatie plaatsvinden in een Coronaproof ruimte binnen Pathé Arnhem. Geheel voorzien met koffie en thee.

 • Pathé Arnhem doneert laatste rondje chips aan Broodbank van EcoVrede

  () Gelukkig is Pathé Arnhem op dit moment weer geopend na een tijdelijke sluiting i.v.m. Covid-19. Door deze tijdelijke sluiting konden er geen frisdrank en versnaperingen worden verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. De broodafdeling van EcoVrede deelt normaal op verschillende plekken in Arnhem brood uit aan mensen die financieel krap zitten. Nu worden deze mensen naast brood extra verrast met lekkere chips.

 • Pathé Arnhem doneert kidsboxen aan Kinderwerk

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Kinderwerk Rijnstad zorgt via haar brede netwerk dat de kidsboxen terechtkomen bij kinderen binnen deze doelgroep in heel Arnhem.

 • Pathé Arnhem doneert grote partij chips aan EcoVrede

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. De broodafdeling van EcoVrede deelt normaal op verschillende plekken in Arnhem brood uit aan mensen die financieel krap zitten. Nu worden deze mensen naast brood extra verrast met lekkere chips.

 • Pathé Arnhem doneert kidsboxen aan Eet en Verbind

  () Ook Pathé heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid de komende weken. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. Voor de heerlijke kidsboxen was snel een nieuwe maatschappelijke organisatie gevonden. Eet en Verbind wil met deze lekkere producten graag kinderen die het nodig hebben een hart onder de riem. Kinderen in de AZC's van Arnhem en Wageningen werden verrast met dit lekkere pakket.

 • Pathé Arnhem doneert sap en lekkers aan de kinderen van Welkom in Elderhoeve

  () Ook Pathé Arnhem heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid binnen de nu geldende sluitingsperiode. Om verpilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. De aangeboden flesjes appelsap, zakken chips en kidsboxen konden snel worden gekoppeld aan een maatschappelijke organisatie. Welkom in Elderhoeve / WIE kinderen wil met deze producten graag de 50 kinderen op het AZC een hart onder de riem steken met een lekkere verrassing...

 • Pathé Arnhem doneert frisdrank en lekkers aan Inloophuis Sint Marten

  () Ook Pathé Arnhem heeft te maken met de Corona maatregelen. Door de tijdelijke sluiting van de bioscoop worden er ook geen frisdrank en versnaperingen verkocht. Van een aantal producten verloopt de houdbaarheid binnen de nu geldende sluitingsperiode. Om verspilling tegen te gaan en mensen die het echt nodig hebben te bereiken, heeft Pathé contact gezocht met de Arnhemse Uitdaging. De aangeboden 500 petflesjes frisdrank, chips en M&M's konden snel worden gekoppeld aan een maatschappelijke organisatie. Inloophuis Sint Marten wil met deze producten graag mensen die het nodig hebben een hart onder de riem steken met iets lekkers.

 • Een filmbezoek in de zomerperiode voor de Kledingbank van Pathé

  () Mensen die gebruik maken van het aanbod van de Kledingbank hebben vrijwel geen geld voor leuke uitjes. Met 61 vrijkaarten zorgde Pathé er voor dat zij In augustus of september op een doordeweekse dag welkom zijn om een film naar keuze te bekijken.