stichting Samen Geitenkamp (Vlindertuin)

Over deze organisatie

Matches voor stichting Samen Geitenkamp (Vlindertuin)

 • Een rolsteiger te leen voor de buurtmoestuin Vlindertuin door Kuiper Bouw

  () Kuiper zorgde voor meer veiligheid bij het snoeien van de platanen.
  "Afgelopen zaterdag hebben we met 8 man hard gewerkt om de platanen te snoeien en de bladeren direct op te slaan in een grote bladkorf, voor gebruik komend voorjaar. De rolsteiger die we van jullie konden lenen heeft geweldig dienst gedaan. Eenvoudig te monteren, dank voor de uitleg Henk, en heel veilig in het gebruik. Door dit stuk 'gereedschap' werd deze stevige klus ineens veel behapbaarder (en veiliger) dan vorige jaren.
  Hartelijk bedankt dus dat we dit konden lenen. Heel mooi dat dit zo kon ontstaan als spin-off vanuit ons contact via de Arnhemse uitdaging. Helemaal top...

 • Hergebruik pallets Lioncards bij kinderactiviteiten Vlindertuin

  () Lioncards krijgt wekelijks 3 tot 4 kleine houten pallets binnen. Die komen heel goed van pas bij de kinderactiviteiten die Rijnstad en het Sportbedrijf in de zomer organiseren. Alle pallets die de komende weken binnenkomen worden door Lioncards bewaard en kunnen worden ingezet voor het hutten bouwen bij de Vlindertuin in de Geitenkamp.

 • Smartvertizing B.V. doneert i.s.m. Stichting Wie goed doet IBC containers aan Vlindertuin

  () Een moestuin vraagt veel water. Hoe mooi zou het zijn als zij de huidige voorziening kunnen uitbreiden. Het idee is om de tuin bevloeien met het regenwater dat vanuit de regenpijpen van de school opgevangen wordt. Een deel van de voorziening is aanwezig, maar dat is niet genoeg om de hele tuin van water te voorzien. Een uitbreiding met 7 extra containers zou dat wel mogelijk maken. Smartvertizing B.V. doneert i.s.m. Stichting Wie goed doet 4 IBC containers aan Vlindertuin.

 • JP Cleaningservice doneert eerste witte container voor Vlindertuin

  () Een moestuin vraagt veel water. Hoe mooi zou het zijn als zij de huidige voorziening kunnen uitbreiden. Het idee is om de tuin bevloeien met het regenwater dat vanuit de regenpijpen van de school opgevangen wordt. Een deel van de voorziening is aanwezig, maar dat is niet genoeg om de hele tuin van water te voorzien. Een uitbreiding met 7 extra containers zou dat wel mogelijk maken. De eerste witte container wordt gedoneerd door JP Cleaningservice.