Stichting Schone Straat & Groene Buurt Arnhem

Van deze organisatie is nog geen profiel

Over deze organisatie

Matches voor Stichting Schone Straat & Groene Buurt Arnhem

 • van WIjnen helpt de Kinderwijkteams/ Schone Straat, Groene buurt bij hun isolatievraag

  () Wat fijn als er een deskundige partij meedenkt over een makkelijke oplossing om minder stookkosten te betalen. Een magazijn hoeft natuurlijk helemaal niet warm te zijn. Een tussendeur plaatsen zorgt voor veel minder energieverbruik. Dus maakte van Wijnen even een deurkozijn en zorgde ook voor de plaatsing van de deur. Daarmee wordt het mogelijk om de kosten van het pand beter onder controle te houden en dus meer geld te besteden aan het werk waar het eigenlijk om gaat: kinderen milieubewust gedrag aanleren.

 • Speelstoet brengt Schone Straat & Groene Buurt / KinderWijkTeam in contact met IVN

  () Een waardevolle ontmoeting tijdens het Meetevent! De contactpersoon die aanwezig was vanuit Speelstoet is voorzitter geweest van IVN. Via dit netwerk kon Schone Straat & Groene Buurt / KinderWijkTeam in contact worden gebracht met de juiste personen binnen IVN. Een mooi bijzonder contact om samenwerking op te zoeken in de nabije toekomst.

 • Make It Yours verzorgt bedrukte petjes met logo voor goodybag Schone Straat & Groene Buurt

  () Op 25 september is er in Rozet een evenement over duurzaamheid. Schone Straat & Groene Buurt wil de deelnemende kinderen een tasje meegeven met informatie over de KinderWijkTeams en daarnaast kinderen stimuleren om zelf al aan de slag te gaan en beter te kijken naar de natuur en de vervuiling daarvan in de eigen leefomgeving. Het zou ontzettend leuk zijn als daar ook een klein cadeautje in zou kunnen zitten. Make It Yours Reclamebureau zorgt voor 50 groene petjes met het logo van KinderWijkTeam voor in de goodybags.

 • Croonwolter&dros B.V. levert materialen voor afzuiging Schone Straat & Groene Buurt

  () Tijdens de activiteit Plastic Fantastic maken kinderen zelf leuke gebruiksvoorwerpen van het plastic zwerfafval uit de buurt. Eigenlijk moet dat gebeuren onder een goede afzuiginstallatie. Ook voor andere activiteiten, zoals het samen koken, is lucht- afzuiging eigenlijk onontbeerlijk. Croonwolter&dros B.V. levert een groot deel van de benodigde materialen voor een goede afzuiging bij Schone Straat & Groene Buurt.

 • Van Wijnen maakt werktekening voor benodigde materialen afzuiging Schone Straat & Groene Buurt

  () Tijdens de activiteit Plastic Fantastic maken kinderen zelf leuke gebruiksvoorwerpen van het plastic zwerfafval uit de buurt. Eigenlijk moet dat gebeuren onder een goede afzuiginstallatie. Ook voor andere activiteiten, zoals het samen koken, is lucht- afzuiging eigenlijk onontbeerlijk. Van Wijnen maakt een werktekening voor een goede afzuiging bij Schone Straat & Groene Buurt. Met deze tekening kunnen de juiste materialen worden besteld.

 • Vrienden van de Arnhemse Uitdaging financieren buizen voor afzuiging bij Schone Straat & Groene Buurt

  () Tijdens de activiteit Plastic Fantastic maken kinderen zelf leuke gebruiksvoorwerpen van het plastic zwerfafval uit de buurt. Eigenlijk moet dat gebeuren onder een goede afzuiginstallatie. Ook voor andere activiteiten, zoals het samen koken, is lucht- afzuiging eigenlijk onontbeerlijk. Het belangrijkste onderdeel daarvoor is er al. Alleen de buizen om de afzuiging op de goede plaats te krijgen ontbreken nog. Vrienden van de Arnhemse Uitdaging financieren materialen voor een goede afzuiging bij Schone Straat & Groene Buurt.

 • Sweco biedt Schone straat & Groene buurt (KinderWijkTeam) aan de hesjes en opdruk te sponsoren

  () Kinderen uit de wijk maken in groepjes onder begeleiding van vrijwilligers hun eigen buurt schoon. Het is handig en veilig als deze kinderen goed herkenbaar zijn. Hesjes in fluorescerende kleuren maken hen goed zichtbaar terwijl ze aan de randen van de weg aan het werk zijn. Een opdruk met het logo van de organisatie maakt duidelijk waar zij mee bezig zijn. Daarnaast zorgt het voor een positief groepsgevoel. De huidige hesjes van KinderWijkTeam zijn aan vervanging toe. Sweco biedt aan de opdruk en de hesjes te sponsoren om dit mooie initiatief te ondersteunen.

 • Promo Art biedt Schone straat & Groene buurt (KinderWijkTeam) hesjes en opdruk aan tegen kostprijs

  () Kinderen uit de wijk maken in groepjes onder begeleiding van vrijwilligers hun eigen buurt schoon. Het is handig en veilig als deze kinderen goed herkenbaar zijn. Hesjes in fluorescerende kleuren maken hen goed zichtbaar terwijl ze aan de randen van de weg aan het werk zijn. Een opdruk met het logo van de organisatie maakt duidelijk waar zij mee bezig zijn. Daarnaast zorgt het voor een positief groepsgevoel. De huidige hesjes van het KinderWijkTeam zijn aan vervanging toe. PromoArt biedt aan de hesjes en de opdruk te verzorgen tegen kostprijs.

 • Van Wijnen en Unica verzorgen een goede elektrische voorziening bij Stichting Schone Straat & Groene buurt

  () Unica Building Projects en van Wijnen hebben onderling geregeld dat de locatie van stichting Schone Straat & Groene Buurt over een goede elektrische voorziening kan beschikken die veilig is. Toen het nodig bleek dat er een extra groep aangelegd werd hebben zij dat ook met elkaar afgestemd en dit gerealiseerd. Hierdoor kan de ruimte goed ingezet worden om in de wijk mooie dingen te laten gebeuren op het gebied van sociale verbindingen en het creéren van kansen voor kinderen in Malburgen.

 • Unica schenkt elektramaterialen voor Schone Straat en Groene Buurt

  () Unica zorgt er voor dat de nieuwe ruimte van Schone Straat en Groene Buurt en de kinderwijkteams goed gebruikt kan worden. Door laagdrempelige activiteiten te organiseren, draagt dzee stichting bij aan het vergroten van de leefbaarheid in de buurt en de zelfredzaamheid van de bewoners. Het uiteindelijke doel is dat de bewoners van deze wijken in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leefomgeving en actief deel uit maken van de samenleving.

 • Keukenspullen voor Kinderwijkteams en Schone straat Groen buurt door een privĂ©persoon

  () Een grote pannenset en een 5 pits- kookplaat biedt een mooi begin voor het inrichten van een keuken. Het project heeft als doel om kinderen in Malburgen kennis bij te brengen op het gebied van een schone leefomgeving, het milieu en de natuur. De doelstelling van de keuken is vooral gericht op het elkaar ontmoeten en om het promoten van gezond eten.