Toon Hermans Huis Arnhem

Het Toon Hermans Huis Arnhem is hét inloophuis voor iedereen in Arnhem en omgeving die met kanker te maken heeft of heeft gehad. Kanker zet je leven op zijn kop. Het heeft enorme gevolgen, niet alleen lichamelijk maar ook psychisch en sociaal. Zowel voor (ex-)patiënten als voor hun naaste omgeving: partner, gezin, familie, vrienden, collega’s.
Binnen een ongedwongen sfeer kunnen mensen bij ons tot rust komen of juist een activiteit oppakken. We regelen workshops, activiteiten en themabijeenkomsten. Ook voorzien wij in de behoefte aan ondersteuning en advies.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn activiteiten / vakanties / kampen, lotgenotencontact , mantelzorg
  • Toon Hermans Huis Arnhem heeft ANBI-status

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

Uw organisatie kan ons helpen door dagjes uit de sponsoren, voor de kinderen met kanker, en/of de minderbedeelden binnen onze organisatie.

Specifieke projecten kunt u sponsoren, financieel of in natura. Denk aan workshops yoga, voetreflex, voeding etc. Mocht u interesse hebben in een sponsor project dan kunt u uitgebreide informatie krijgen

Wij zijn op zoek naar gratis PR voor ons Toon Hermans Huis Arnhem. Denk aan reclame via uw digitale reclame / mededelingen bord.

Wij hebben een tuin die drie keer per jaar onderhoud vergt. Hier kunt u eenmalig of vaker aan bijdragen.
We zijn, afhankelijk van giften en donaties en zijn dus blij met vaste donoren voor bijv. schoonmaakspullen, koffie/thee/melk/suiker, wekelijkse bos bloemen op tafel, etc.

Wij werken graag samen met alle andere zorgverleners/ hulpaanbieders die actief zijn op het gebied van kanker.

Mogelijkheden voor tegenprestaties

We kunnen uiteraard reclame voor u maken, via de website, sociale media en communicatie naar leden.

Wij hebben een pand in Arnhem centrum en kunnen ruimtes beschikbaar stellen voor sponsoren en andere maatschappelijke organisaties.
Wij hebben tal van leden met creatieve en muzikale vaardigheden die hun kunsten willen inzetten als bedankje. En ook een presentatie/lezing geven is een van de mogelijkheden.
Het Toon Hermans Huis Arnhem heeft de ANBI-status, dat wil zeggen dat het wordt aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en dat giften aftrekbaar zijn van het belastbaar inkomen.

Matches voor Toon Hermans Huis Arnhem