Vrijwilligerscentrale Arnhem

Over deze organisatie

Matches door Vrijwilligerscentrale Arnhem

Matches voor Vrijwilligerscentrale Arnhem

 • LeukOmteLeren Weekendschool Arnhem helpt mee aan het maken van een podcast over vrijwilligerswerk

  () Het is steeds lastiger om vrijwilligers te vinden, merken veel maatschappelijke organisaties. Een podcast die meer vertelt over vrijwilligerswerk kan drempels verlagen. Het idee is om deze podcast vanuit het verhaal van vrijwilligers, vragers/organisaties & de doelgroep op te zetten. LeukOmteLeren Weekendschool Arnhem bestaat merendeels uit een netwerk van vrijwilligers die zich inzetten om kansen voor kinderen te vergroten.

 • Jarinterim helpt met het maken van een podcast over vrijwilligerswerk voor de Vrijwilligerscentrale Arnhem

  () Het is steeds lastiger om vrijwilligers te vinden, merken veel maatschappelijke organisaties. Een podcast die meer vertelt over vrijwilligerswerk kan drempels verlagen. Het idee is om deze podcast vanuit het verhaal van vrijwilligers, vragers/organisaties & de doelgroep op te zetten. Jarinterim zet expertise in bij het maken van deze podcast. Het gaat hierbij om creativiteit in het vinden van oplossingen en kennis over vrijwilligerswerk bij maatschappelijke organisaties.

 • Ronald McDonald Boshuus helpt mee aan de podcast voor de Vrijwilligerscentrale

  () Het is steeds lastiger om vrijwilligers te vinden, merken veel maatschappelijke organisaties. Een podcast die meer vertelt over vrijwilligerswerk kan drempels verlagen. Het idee is om deze podcast vanuit het verhaal van vrijwilligers, vragers/organisaties & de doelgroep op te zetten. Bij het Ronald McDonald Boshuus worden vrijwel alle activiteiten uitgevoerd door vrijwilligers.

 • Coaching Company helpt mee aan het maken van een podcast over vrijwilligerswerk

  () Het is steeds lastiger om vrijwilligers te vinden, merken veel maatschappelijke organisaties. Een podcast die meer vertelt over vrijwilligerswerk kan drempels verlagen. Het idee is om deze podcast vanuit het verhaal van vrijwilligers, vragers/organisaties & de doelgroep op te zetten. The Coaching Company weet hoe het maken van een Podcast in zijn werk gaat.

 • SVBE Wijnprofessionals verzorgt een wijnproeverij op de Dag van de Waardering van Vrijwilligers.

  () Vrijwilligerswerk doe je met je hart. Van mensen die gaan wandelen met ouderen die vrijwel niet meer de deur uitkomen tot vrijwillgers die de administratie van een buurthuis verzorgen. Zonder hen zouden veel maatshappelijke organisaties niet kunnen bestaan. Een keer per jaar worden zij in het zonnetje gezet. Op de Dag van de Waardering van Vrijwilligers worden er interessante workshops voor hen georganiseerd. SVBE WIjnproffesionals verzorgt voor hen een wijnproeverij.