Zonnebloem afdeling Arnhem Zuid

De Zonnebloem staat als landelijke professionele vrijwilligersorganisatie al 65 jaar klaar voor mensen, die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd lichamelijke beperkingen hebben. Door leuke activiteiten voor deze groep mogelijk te maken, helpen wij om te voorkomen dat zij door hun lichamelijke beperking in een sociaal isolement terecht komen. Onze vrijwilligers komen bij de mensen thuis en regelen daarnaast (lokale) activiteiten zodat onze gasten een eigen netwerk kunnen opbouwen. De afdeling Arnhem Zuid-West maakt onderdeel uit van de Zonnebloem regio Rijnstroom.

De afdeling Arnhem Zuid-West zorgt ervoor dat er leuke activiteiten worden georganiseerd, zoals een dagtocht, workshop, koffieochtend of gemeenschappelijke maaltijd. Juist het lokale aspect zorgt ervoor dat de stap niet te groot wordt om mee te doen en dat mensen de kans krijgen in hun eigen omgeving nieuwe contacten op te doen.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn activiteiten / vakanties / kampen, eenzaamheid, lotgenotencontact
  • Zonnebloem afdeling Arnhem Zuid heeft ANBI-status

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

Om deze activiteiten mogelijk te maken en de kosten voor de deelnemers laag te houden, is het noodzakelijk dat sommige activiteiten gesponsord worden. Denk hierbij aan vervoer, lunch, etentje, dagje winkelen met koffie en gebak,cadeautjes, concert, theater, film, workshop etc. Omdat u ook delen van een uitje kunt sponsoren, kunt u de bijdrage zo hoog of laag maken als u wilt.

Als u voor ons een vergaderruimte in de regio Arnhem Zuid-West kunt verzorgen, scheelt dat ons in de financiën die wij liever in de activiteiten zelf steken.

 

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Als u nog een personeelsuitje moet regelen, kan dat ook in samenwerking met ons. Het is een heel leuke en verrijkende ervaring voor uw personeel om met onze gasten naar een voorstelling, park of museum te gaan.

De Zonnebloem is een landelijk bekende organisatie en door uw hulp aan ons straalt u betrokkenheid uit naar uw klanten en personeel. Iedereen kent wel iemand die fysiek beperkt is wegens ziekte of ouderdom en het is mooi om te zien dat u deze groep een warm hart toedraagt.

 

Matches voor Zonnebloem afdeling Arnhem Zuid