BHV/EHBO training voor de Helling

De Helling is grotendeels een vrijwilligersorganisatie: een hobby werkplaats waar vooral veel ouderen werkzaam zijn. Het goed op orde hebben van voldoende BHV/ EHBO onderlegde deelnemers is een vereiste. Die training moet ieder jaar herhaald worden.

De vraag

Een EHBO/ BHV training voor 8 personen, liefst gratis. De laatste training is verzorgd door Nouryon op 4 september 2020. Deze training moet jaarlijks plaatsvinden dus uiterlijk begin september 2021.

Over De Helling

De Helling is een ambachtelijke, goed ingerichte werkplaats waar vaklui en hobbyisten elkaar ontmoeten om van elkaar de kneepjes van het vak te leren. De deelnemers zetten vrijwillig hun talenten en vaardigheden in voor de Arnhemse samenleving. De kernactiviteiten zijn hout- en metaalbewerking, maar in de loop der jaren is De Helling uitgegroeid tot een activiteiten/hobby centrum voor hout, metaal, beeldhouwen, glas in lood, edelsmeden, keramiek, etc. Er zijn groepsactiviteiten, cursussen, vrije inloop en activerend werk trajecten voor WMO deelnemers en er worden, tegen materiaalkostenvergoeding, projecten uitgevoerd voor maatschappelijke organisaties.