Een bijdrage voor het dagje uit voor Moeders voor Elkaar

Moeders voor Elkaar is een organisatie die ieder jaar een verwendag organiseert voor moeders met een thuiswonend kind(eren) met een beperking. Deze moeders zijn dagelijks verantwoordelijk voor het welzijn van hun kind dat veel extra zorg nodig heeft. Vaak betreft het alleenstaande moeders die ook financieel in een moeilijke situatie verkeren. Moeders voor Elkaar organiseert ieder jaar een verwendag voor ongeveer 50 van deze moeders. Een dag, waarbij zij elkaar ontmoeten en deze lotgenoten-kontakten leiden weer tot informatie-uitwisseling en nieuwe vriendschappen. Voor 2013 is men bezig met de organisatie van een dag in Zevenaar en omgeving met o.m. een dans-workshop en daaromheen activiteiten in gelegenheden rond de markt aldaar. Denk hierbij aan bonbons maken, kookworkshop, lunch, borrel met tappa’ s etc. Het programma is nog niet definitief. Men zoekt naar financiën om deze dag te kunnen realiseren, of hulp bij het vinden van gratis activiteiten op deze dag. Ook een leuk cadeautje bij het afscheid is erg welkom.


Het aanbod

Een financiële bijdrage, hulp bij het vinden van goedkope activiteiten in Zevenaar, een cadeautje voor 50 moeders als aandenken aan deze dag.

Over Stichting Moeders voor Elkaar

Moeders van een thuiswonend kind(eren) met een beperking de mogelijkheid bieden voor een verwendag waarin zij even in het zonnetje worden gezet, zich heerlijk kunnen ontspannen en de kans krijgen lotgenoten te ontmoeten.