Drukwerk voor de Kledingbank

Alle werkzaamheden in de Kledingbank worden uitgevoerd met een minimaal budget. Dat betekent dat elk dubbeltje een paar keer omgedraaid moet worden voordat er tot een aankoop over kan worden gegaan. Om kleding uit te kunnen delen aan de groeiende groep mensen met een inkomen waarvan zij vrijwel niet rond kunnen komen, is het van belang dat er op meerdere plaatsen in Arnhem informatie ligt over de Kledingbank. Er is behoefte aan nieuwe flyers op A4 formaat met algemene informatie over het inleveren van kleding bijvoorbeeld, en kleine bedankkaarten voor mensen die kleding hebben geschonken of zich op een andere manier hebben ingezet voor de Kledingbank. Het zou erg fijn zijn als zij dit gratis zouden kunnen verkrijgen, of tegen heel lage kosten. Dat maakt het gemakkelijker om de begroting ook dit jaar weer sluitend te krijgen.

Het aanbod

500 bedankkaarten op A6 formaat eenzijdig bedrukt, en 1000 flyers op A5 formaat, tweezijdig bedrukt. Beide in full colour. De opmaak is klaar en kan digitaal aangeleverd worden.

Over Kledingbank Arnhem e.o.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo wil zij een steentje bijdragen aan armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers.