Drukwerk van nieuwe flyers voor de Kledingbank Arnhem

De Kledingbank is verhuisd. Zo’n verhuizing is de aanleiding om alle processen nog eens onder de loep te nemen. Zo ook de communicatie rondom het inleveren van kleding. De Kledingbank wil graag een begrip worden binnen Arnhem, zodat de aanvoer van gebruikte kleding gestaag toeneemt. Daarom zijn zij het komende jaar aanwezig op plaatsen waar veel mensen komen, bij buurtactiviteiten, evenementen en supermarkten bijvoorbeeld. Daarnaast wordt er contact gezocht met organisaties als tweedehandswinkeltjes die regelmatig kleding over hebben. Het is prettig om na zo’n nieuw contact informatie mee te geven met de inleverlocaties en contactgegevens. Hiervoor wordt een nieuwe flyer ontwikkeld. De Kledingbank heeft geen geld om deze te laten drukken en vraagt onze hulp hierbij.

De vraag

Drukwerk van een flyer. Men denkt aan ongeveer 1000 stuks, liefst niet op dik papier, omdat de Kledingbank ook altijd aan het milieu denkt. De vormgeving van de flyer wordt door hen zelf verzorgd.

Over Kledingbank Arnhem e.o.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo wil zij een steentje bijdragen aan armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers.