Etiketten voor het labelen van dozen van de Kledingbank

De kleding die binnenkomt bij de Kledingbank wordt gesorteerd in verhuisdozen. Deze staan in grote aantallen tegen de wand. Handig als je dan de juiste doos gemakkelijk kunt herkennen. De etiketten waarmee de dozen gelabeld worden zijn ongeveer op. Het gaat om etiketten voor kartonnen dozen met een formaat van ongeveer 12 x 18 cm. Kleinere etiketten geven minder overzicht. Men had eerst felgekleurde etiketten die herbruikbaar waren. Dat werkte heel goed. Op het moment heeft men witte etiketten die niet opnieuw gebruikt kunnen worden. Dat werkt, maar de andere waren prettiger. Er worden meer dan 50 dozen per week ingezet. Aanvulling met een grote hoeveelheid nieuwe etiketten zou daardoor erg fijn zijn.

De vraag

Etiketten ongeveer 10 x 8 cm, liefst fel van kleur en meerdere keren te gebruiken, maar witte etiketten die niet herplaatst kunnen worden zijn ook zeer welkom. Liefst in een groot aantal.

Over Kledingbank Arnhem e.o.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo wil zij een steentje bijdragen aan armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers.