Gedrukte exemplaren van het magazine van Intermobiel

Het magazine van Intermobiel wordt al meer dan 16 jaar gemaakt door vrijwilligers. Een zeer groot deel van de schrijvers heeft zelf een lichamelijke handicap of chronische ziekte. Het magazine komt twee keer per jaar uit. Het bevat ongeveer 60 pagina’s, boordevol met informatie voor jongeren uit de doelgroep. Van aanpassingen aan een woning tot opvoedadviezen, van informatie over studeren, sport, vrijetijd, beauty, financiën en vervoer tot seksualiteit. Het magazine wordt grotendeels digitaal verspreid. Een gedrukt magazine onder meer op plaatsen waar zorg verleend wordt maakt dat er veel meer mensen in contact komen met deze positieve adviezen vanuit ervaringsdeskundigen, die het leven met een handicap of chronische ziekte aangenamer maken.

De vraag

Drukwerk van een magazine van +/- 60 pagina’s, twee keer per jaar, in een oplage van bij voorkeur 150 – 200 stuks. Zij zoeken een verbinding voor drie jaar dus zes magazines met een bedrijf dat dit voor hen financieel sponsort of in natura kan uitvoeren. Vanzelfsprekend staat hier reclame door bijvoorbeeld het plaatsen van een advertentie tegenover.

Over Stichting Intermobiel

Stichting Intermobiel zet zich via www.intermobiel.com in voor jongeren die door een chronische ziekte of handicap minder mobiel of aan huis of bed gekluisterd zijn. Deze jongeren raken makkelijk in een sociaal en maatschappelijk isolement. Naast het onderhouden van een digitaal netwerk om met lotgenoten in contact te komen, zet Intermobiel zich in voor een toegankelijke leefwereld waarin ook plaats is voor (lig)rolstoelen, brancards en bedden. Stichting Intermobiel kiest de positieve insteek en kijkt naar wat iemand nog wél kan in plaats van naar wat niet meer kan.