Hesjes met opdruk voor stichting Schone straat & Groene buurt

Kinderen uit de wijk maken in groepjes onder begeleiding van vrijwilligers hun eigen buurt schoon. Het is handig en veilig als deze kinderen goed herkenbaar zijn. Hesjes in fluorescerende kleuren maken hen goed zichtbaar terwijl ze aan de randen van de weg aan het werk zijn. Een opdruk met het logo van de organisatie maakt duidelijk waar zij mee bezig zijn. Daarnaast zorgt het voor een positief groepsgevoel. De huidige hesjes zijn aan vervanging toe.

De vraag

Hesjes (liefst zonder rits) als vervanging van de hesjes die niet meer te gebruiken zijn. Een foto van de huidige hesjes is aanwezig. Het gaat om 56 x Hesjes Maat S, 5 x hesjes maat M en 11 x Hesjes Leiding. Ook een deel van de hesjes vervangen is al fijn.

Over Stichting Schone Straat & Groene Buurt Arnhem

Het initiatief ‘Schone straat & Groene buurt’ wil dat bewoners van Arnhemse aandachtswijken zich eigenaar gaan voelen van hun eigen straat of buurt. Door samen met hen laagdrempelige activiteiten te organiseren, dragen zij bij aan het vergroten van de leefbaarheid in de buurt en de zelfredzaamheid van de bewoners. Het uiteindelijke doel is dat de bewoners van deze wijken in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leefomgeving en actief deel uit maken van de samenleving.