Hygiënematerialen voor Jeugdland

Jeugdland heeft pas op 11 juni gehoord dat de instuif voor kinderen door kan gaan. Hartstikke goed nieuws omdat er meer kinderen dit jaar de vakantie in Arnhem door zullen brengen dan normaal. Dat betekent heel snel handelen voor Jeugdland. De eerst instuif is al op 13 juli. Omdat alles veilig ingericht moet worden, ook voor vrijwilligers, moet er hygiënegel, papieren handdoekjes, ontsmettende spuitbussen en dergelijke aanwezig zijn. Daarnaast zijn er ook latexhandschoentjes nodig voor het bereiden en bezorgen van lunches voor vrijwilligers, en beschermende mondkapjes voor de graffitiactiviteit nodig. Spullen die nu juist extra duur en lastiger verkrijgbaar zijn.

De vraag

Hulp bij het verkrijgen van hygiënematerialen als handgel, ontsmettende spuitbussen, papieren handdoekjes, mondkapjes geschikt voor het werken met verf-spuitbussen en latex handschoenen.

Over Stichting Jeugdland

De vakantieactiviteiten van Jeugdland leveren een bijdrage aan de ontplooiing van een kind en bevatten naast recreatieve, ook creatieve, educatieve, sportieve, culturele en sociale elementen. Gezien de leeftijd van de doelgroep streeft de stichting er naar om de stedelijke activiteiten zoveel mogelijk op wijkniveau aan te bieden, zodat kinderen grotendeels in hun eigen vertrouwde omgeving aan activiteiten deel kunnen nemen. Daarnaast streeft Jeugdland er naar om oudere kinderen of kinderen die mobiel zijn uit hun eigen omgeving te halen en kennis te laten maken met kinderen uit een andere omgeving.