Inzamelingsacties voor de Kledingbank Arnhem

De Kledingbank Arnhem heeft op verschillende gebieden een beperkte voorraad. Er is niet alleen schaarste aan herenkleding en kleding in grote en heel grote maten, maar ook aan ander textiel als handdoeken, beddengoed, warme dassen en handschoenen. Zaken waar niet zo snel aan gedacht wordt door particulieren die de grootste toeleveranciers zijn van de Kledingbank. Het zou fantastisch zijn als er bij verschillende bedrijven inzamelingsacties op touw gezet zouden kunnen worden. Met een groter aanbod kunnen zij meer mensen in nood bijstaan.

De vraag

1. Grote en zeer grote maten dames en heren kleding. Ook herenkleding in z'n algemeen is schaars. 2. Kinderkleding maar dan in specifieke maten: 104 t/m 140 zowel voor jongens als meisjes. Vooral broeken en shirts/truien. 3. Daarnaast zijn handdoeken/beddengoed/pyjama/sjaal/handschoenen/jassen zeer welkom!

Over Kledingbank Arnhem e.o.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo wil zij een steentje bijdragen aan armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers.