Kerstgoodiebag voor de deelnemende vrouwen en vrijwilligers van City Hearts

City Hearts is een nieuwe organisatie die zich inzet voor vrouwen in een moeilijke (thuis)situaties. Zij richten zich op de meest kwetsbaren in de samenleving. Mensen die zich nog niet thuis voelen bij bestaande organisaties. Op het moment richten zij zich vooral op vrouwen met een migratieachtergrond. Vrouwen die geisoleerd of eenzaam zijn als gevolg van een migratieachtergrond, psychische problemen of andere oorzaken.
Ze zijn vorig jaar gestart in de Malburcht, een MFC in Malburgen. Inmiddels is er een eigen ruimte gevonden in het Bruishuis. City Hearts wil graag rond de komende feestdagen een goodiebag schenken aan de deelnemende vrouwen en vrijwilligers. Een kleine attentie als blijk van waardering.

De vraag

Een gevulde Kerstgoodiebag voor de deelnemende vrouwen en vrijwilligers City Hearts.

Over Stichting City Hearts Nederland

Mensen in kwetsbare situaties in de samenleving helpen om veilige levens te leiden in verbinding met anderen. Zij doen dit in samenwerking met andere organisaties om een aanvulling te zijn bij het herstellen en verbinden van mensen. Op dit moment organiseren zij in de wijk Malburgen een vrouwenatelier met creatieve activiteiten en een ochtend voor Taal & Ontmoeting. Iedereen is welkom, ook mensen die nog totaal geen Nederlands spreken. Het is een plek om vrouwen samen te brengen en momenten te creƫren waar ze zich welkom voelen en waar ze gezien worden.