KNHM zoekt vertegenwoordiger Bedrijvenfonds voor workshop aan Fonds Franciscus

KNHM is een netwerk van vrijwillige adviseurs. Zij helpen actieve burgers kosteloos bij het verbeteren van hun leefomgeving. Zo organiseren zij eind oktober een workshop fondsenwerving voor alle betrokken inloophuizen van het Fonds Fransiscus. Fonds Franciscus is een initiatief van Kansfonds. Het is een vangnet voor mensen waar nauwelijks nog iemand naar omkijkt. Die leven in diepe armoede of eenzaamheid en waarbij hun menselijke waardigheid in het geding is. Fonds Franciscus gaat zich in eerste instantie richten op de ondersteuning en versterking van ongeveer 200 inloophuizen in Nederland. In Arnhem gaat het om: Stichting Inloophuis St. Marten-Klarendal-Spoorhoek en Stichting Kruispunt.

De vraag

Zoeken voor de workshop fondsenwerving een vertegenwoordiger van een bedrijvenfonds, die gedurende de workshop 3x een half uur wil vertellen hoe een bedrijf een aanvraag behandelt.

Over KNHM foundation

KNHM is een netwerk van vrijwillige adviseurs. Zij helpen actieve burgers kosteloos bij het verbeteren van hun leefomgeving.