Een opblaasbare sneeuwpop en Sinterklaasstrooigoed voor Stichting Naast Jullie

Judit Hudak organiseert met haar stichting Naast Jullie activiteiten voor buurtbewoners in Malburgen. Vorig jaar is Judit alle deuren langsgegaan in de flats bij het Gelderseplein, verkleed als zwarte Piet, met strooigoed voor de kinderen. Het bleek een ideale mogelijkheid te zijn om in contact te komen met mensen. Zij heeft deze actie in 2009 herhaald en ook deze keer leverde het leuke nieuwe contacten op. Aan de Arnhemse Uitdaging vroeg ze het benodigde strooigoed. Ze ontving strooigoed van de hierboven genoemde bedrijven. Er waren zelfs gemengde chocoladeletters bij.
Verder wilde Judit weer een wintermarkt organiseren, waarbij net als vorig jaar haar garagebox als kerststal ingericht wordt. Zij vroeg materiaal om de markt leuk aan te kleden. Daarbij dacht ze aan bijvoorbeeld een opblaasbare sneeuwpop. Om reclame te maken voor de markt wilde Judit 1200 folders uit gaan delen in de flats aan het Gelderseplein ( 800 stuks) en in het Duifje en Immerloo ( 400 stuks). Zij vroeg daarvoor een kopieermogelijkheid. In alles heeft de Arnhemse Uitdaging kunnen voorzien met behulp van bovenstaande bedrijven.

Het aanbod

Sinterklaasstrooigoed, een gratis kopieermogelijkheid en feestelijk materiaal als bijvoorbeeld een opblaasbare sneeuwpop.

Over Stichting Naast Jullie

Activiteiten organiseren voor bewoners van de flats bij het Gelderseplein. Activiteiten die de saamhorigheid in de buurt vergroten, waarbij mensen uit verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten.