Opslagruimte voor de Kledingbank

In de zomerperiode is er geen vraag naar winterkleding, en andersom. Het is zo jammer dat de Kledingbank niet voldoende opslagruimte heeft om kleding te bewaren. Weg, gaan daardoor die mooie winterjassen die een paar maanden later weer hard nodig zijn. Ze gaan wel naar een goed doel in het buitenland, maar men zou ze graag zelf weer in kunnen zetten. Is er niet een droge opslagruimte te vinden voor maximaal 50 verhuisdozen vol kleding die net niet in het seizoen passen? 3 keer per jaar wordt de kleding gewisseld en moet de opslagruimte toegankelijk zijn, tijdens kantoortijden.

Het aanbod

Een droge opslagruimte voor maximaal 50 verhuisdozen, die drie keer per jaar bereikbaar is. Tijd beschikbaarheid minimaal 1 jaar

Over Kledingbank Arnhem e.o.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo wil zij een steentje bijdragen aan armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers.