Polo’s met embleem voor de Voedselbank

Het is prettig als de vrijwillige medewerkers in de ‘winkel’ van de Voedselbank (Overmaat 10) herkenbaar zijn. Zo’n 80 vrijwilligers zijn 5 dagen per week inzetbaar in ploegen van ongeveer 15 mensen.

De vraag

50 polo’s in een frisse lichte kleur, in verschillende maten en bedrukt met het logo van de Voedselbank als een embleem op borsthoogte.

Over Stichting Voedselbank Arnhem e.o.

Voedselbank Arnhem verstrekt gratis voedsel aan de armste mensen in de regio. Ze doen dat uitsluitend met ca. 450 vrijwilligers. Ruim 1.200 gezinnen in Arnhem en omgeving zijn aangesloten bij Voedselbank Arnhem. Zij hebben niet genoeg geld om iedere dag een volledige maaltijd op tafel te zetten. De voedselbanken helpen deze mensen door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om deze klanten van voldoende eten te voorzien, werken wij samen met bedrijven en supermarkten die gratis voedsel doneren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast door voedselverspilling tegen te gaan.