PR- hulp, vrijwilligers voor de op- en afbouw, en materialen voor Art Festival Stichting Bio

G-Dance wordt op 22 januari georganiseerd door stichting Bio Vakantieoord. Complex gehandicapte jongeren willen net als andere jongeren dancefestivals bezoeken. Sommige evenementen zoals “Sensation White” kunnen door jongeren met een beperking die zichzelf kunnen redden wel bezocht worden. Maar voor jongeren met een complexe handicap, die afhankelijk zijn van een begeleider en bijzondere aanpassingen wordt vrijwel niets georganiseerd. De noodzakelijke aanpassingen brengen namelijk hoge kosten met zich mee. Het G-Dancefestival is het eerste Disco-evenement voor deze jongeren. OP 23 januari organiseert men een Art-Festival, waarbij gehandicapte jongeren worden uitgenodigd zich kunstzinnig te uiten, deel te nemen aan activiteiten en werk te exposeren. Het bedrag wat met het Artfestival wordt verkregen wordt ingezet voor het voortzetten en blijven verbeteren van recreatieve en educatieve programma’s op creatief gebied. Men verwacht dat er zo’n 700 – 1000 personen aan deze festivals deel gaan nemen. Er zijn nog veel materialen nodig evenals inzet van vrijwilligers.

Het aanbod

PR deskundigen, licht- en geluid deskundigen, klussers (opbouw/afbouw), dj’s en vj’s, bloemstukken, drukwerk (flyers, posters en kunstcatalogus), catering, vervoer van materialen, stoffenleverancier, brandwerend doekleverancier, ijsblokkenleverancier ( ijsbeeldhouwen) + ijs-beeldhouwer, blokken piepschuim voor het bouwen van een iglo, staalkabels en witte decoratiematerialen

Over Stichting BIO kinderrevalidatie

Stichting Bio zet zich in om de beperkingen van gehandicapte jongeren zo min mogelijk belemmerend te maken voor hun functioneren in de maatschappij, waardoor de persoonlijkheidsontwikkeling van het individu optimale kansen krijgt en waardoor de jongeren even wat minder bijzonder kunnen zijn.