Sorteren grote hoeveelheid kleding bij de Kledingbank Arnhem

De kledingbank heeft een grote hoeveelheid kleding ontvangen. Alleen moet deze kleding nog worden gesorteerd en opgehangen. Stichting Kledingbank Arnhem e.o. geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo wil zij een steentje bijdragen aan armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers.

Het aanbod

De kledingbank heeft een hele grote hoeveelheid kleding gekregen. Tegelijkertijd is er nu een wachtlijst voor kleren omdat de ontvangen kleding nog niet in de winkel is gesorteerd en opgenomen. Nu is het zaterdag 15 oktober dag van de armoede. De kledingbank vaargt de Arnhemse Uitdaging of zij mankracht kunnen regelen (6-8 personen) om op 15 oktober te helpen met het sorteren van de kleding.

Over Kledingbank Arnhem e.o.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo wil zij een steentje bijdragen aan armoedebestrijding in Arnhem en omgeving.