Stevige tuinbankjes voor buurtcentrum de Oosthof

Het is het ideale meubel om contact te verkrijgen met buurtbewoners in de wijk Presikhaaf (Over het lange water); het tuinbankje. Mensen van alle leeftijden komen er even zitten om een praatje met elkaar te maken of te chillen. Zeker in de huidige tijd waarin we elkaar graag buiten ontmoeten. Dat vraagt om een zithoekje op een plaats die beschut, maar wel openbaar toegankelijk is. De huidige bankjes zijn aan vervanging toe. Gevraagd wordt om hulp bij het verkrijgen van twee vervangende bankjes liefst met een tafel. Omdat ze op een openbare locatie staan, weliswaar op het terrein van het buurtcentrum, is het wel nodig dat ze stevig zijn en geschikt zijn voor meerdere doelgroepen. Voor oudere mensen en voor hang-jongeren, die er ook veelvuldig gebruik van maken.

De vraag

Stevig tuinmeubilair dat tegen een stootje kan en het hele jaar door buiten kan blijven staan. Liefst twee bankjes en een ruime tafel.

Over Stichting Bewonersbedrijf De Oosthof

Stichting Bewonersbedrijf De Oosthof zet zich in om een fijne locatie voor buurtbewoners worden, waar iedereen zich welkom voelt en waar laagdrempelige, leuke activiteiten zijn, gericht op ontwikkeling en participatie.