Coöperatie VGZ

Over deze organisatie

Matches door Coöperatie VGZ

 • Inzameling VGZ van winterspullen voor daklozen Leger des Heils

  () De eerste winterspullen voor daklozen van Leger des heils zijn binnen. Onze matchmaker heeft namens VGZ binnen zijn eigen netwerk een grote inzameling van winterkleding georganiseerd. Zo ontving Leger des Heils een groot aanbod van 25 winterjassen voor heren, 30 warme vesten en truien, 5 dekens/slaapzakken, 20+ sjalen, 20+ mutsen en 20+ handschoenen.

 • VGZ verzorgt in 2019 leuke middag voor bewoners DrieGastHuizen

  () Op 29 oktober 2019 heeft het team van Corporate Controle van VGZ in het kader van maatschappelijk werk de bewoners van DrieGastHuizen verrast met een leuke middag. Het team VGZ heeft verschillende activiteiten aangeboden, wandelingetjes gemaakt en pannekoeken gebakken.

 • VGZ schenkt beamer en beamerscherm aan Old School Vreedenhoff

  () Ouderen hebben vaak veel kennis die ook interessant is voor jongeren. Zij gaan met ouderen in gesprek via het project old School en presenteren daarna de kennis die zij hebben opgedaan. Daarvoor is een beamer en een projectiescherm onmisbaar. Fijn dat VGZ deze aan hen heeft geschonken.

 • Cadeautjes van medewerkers van VGZ voor kinderen en gezinnen via Bruisend Malburgen

  () Een inzamelingsactie bij het personeel van VGZ leverde vele leuke cadeautjes op voor kinderen die in gezinnen leven met een inkomen rond het minimumniveau. Omars Gym richt zich op juist die doelgroep. Daarom organiseerden zij een Pietengym waarbij de cadeautjes uitgedeeld werden. Daarnaast zijn er nog cadeutjes uitgedeeld aan gezinnen via de Weggeefhoek Bruisend Malburgen.