Coöperatie VGZ

Over deze organisatie

Matches door Coöperatie VGZ

 • De Zeeg is blij met de coronamiddelen van VGZ

  () Bij VGZ is er een restant van mondkapjes en zelftesten die nog lang bruikbaar zijn. Best handig voor een organisatie voor kwetsbare mensen. De Zeeg is zo'n organisatie; een kleinschalige zorgorganisatie in de wijk Elderveld in Arnhem Zuid. Ooit begonnen als gezinsvervangend huis, is de Zeeg uitgegroeid tot een kleine woon-zorg gemeenschap waar mensen met een verstandelijke beperking wonen, ambulante begeleiding krijgen en/of dagbesteding hebben. Ze zijn blij met dit aanbod.

 • Een grote papierversnipperaar van VGZ voor Tendens vakanties

  () Het schiet vaak niet erg op: persoonlijke dossiers vernietigen met een heel kleine papierversnipperaar. En omdat Tendens Vakanties te maken heeft met persoonlijke gegevens van de mensen met een beperking waar zij vakanties voor verzorgen zal het toch moeten gebeuren in het kader van de AVG regelgeving. Hartstikke fijn dat VGZ een voor hen een tweedehands apparaat heeft. Dat maakt deze klus heel wat gemakkelijker. Een aanbod dat het mooie werk van Tendens ondersteunt.

 • Inzameling VGZ van winterspullen voor daklozen Leger des Heils

  () De eerste winterspullen voor daklozen van Leger des heils zijn binnen. Onze matchmaker heeft namens VGZ binnen zijn eigen netwerk een grote inzameling van winterkleding georganiseerd. Zo ontving Leger des Heils een groot aanbod van 25 winterjassen voor heren, 30 warme vesten en truien, 5 dekens/slaapzakken, 20+ sjalen, 20+ mutsen en 20+ handschoenen.

 • VGZ verzorgt in 2019 leuke middag voor bewoners DrieGastHuizen

  () Op 29 oktober 2019 heeft het team van Corporate Controle van VGZ in het kader van maatschappelijk werk de bewoners van DrieGastHuizen verrast met een leuke middag. Het team VGZ heeft verschillende activiteiten aangeboden, wandelingetjes gemaakt en pannekoeken gebakken.

 • VGZ schenkt beamer en beamerscherm aan Old School Vreedenhoff

  () Ouderen hebben vaak veel kennis die ook interessant is voor jongeren. Zij gaan met ouderen in gesprek via het project old School en presenteren daarna de kennis die zij hebben opgedaan. Daarvoor is een beamer en een projectiescherm onmisbaar. Fijn dat VGZ deze aan hen heeft geschonken.

 • Cadeautjes van medewerkers van VGZ voor kinderen en gezinnen via Bruisend Malburgen

  () Een inzamelingsactie bij het personeel van VGZ leverde vele leuke cadeautjes op voor kinderen die in gezinnen leven met een inkomen rond het minimumniveau. Omars Gym richt zich op juist die doelgroep. Daarom organiseerden zij een Pietengym waarbij de cadeautjes uitgedeeld werden. Daarnaast zijn er nog cadeutjes uitgedeeld aan gezinnen via de Weggeefhoek Bruisend Malburgen.