Krasse K(n)arren

Van deze organisatie is nog geen profiel

Openstaande vragen

Krasse K(n)arren zoekt vervoer van scootmobielen voor een uitje

Steeds maar weer dezelfde routes door de beperking van de actieradius van de accu’s. Eens per jaar wil de scootmobielclub graag een bijzonder uitje realiseren...

Matches voor Krasse K(n)arren

  • PromoArt doneert kleine cadeautjes voor de Krasse K(n)arren

    () De leden van de scootmobielclub de Krasse K(n)arren behoord met het huidige Covid-19 virus tot de extra kwetsbare groep. Het sociale leven ligt dan ook een beetje stil en leuke activiteiten ondernemen met de scootmobielclub zit er even niet meer in. Om deze doelgroep een hart onder de riem te steken doneert PromoArt kleine cadeautjes aan deze groep ouderen.

  • Rijnstad biedt antwoordnummer voor retourkaarten project 5 mei 75 jaar vrijheid van Jongerencentrum Push

    () Jongerencentrum Push verzorgt ouderen van drie ouderenorganisaties een handgeschreven kaart. Hierop wordt door jongeren een persoonlijke boodschap geschreven wat vrijheid voor hen betekend. Voor de ouderen is een antwoordkaart ontworpen. Hiermee kunnen zij de jongeren een hart onder de riem steken met een persoonlijke boodschap. Om kosten te besparen voor deze ouderenorganisaties, heeft Rijnstad haar antwoordnummer beschikbaar gesteld.

  • Krasse K(n)arren ontvangen kaarten vanuit Jongerenwerk in kader van project 75 jaar vrijheid

    () Op 5 mei is Nederland 75 jaar bevrijd. Wat is de betekenis van vrijheid? Jongeren hebben het gevoel dat ze een stuk van hun vrijheid hebben moeten inleveren door de huidige Corona-maatregelen. Ze missen de sociale contacten en de dagelijkse regelmaat van school en baantjes. Jongerenwerkers van Push willen deze jongeren in het kader van "75 jaar vrijheid op 5 mei" kaarten laten sturen naar 25 ouderen uit het netwerk van Krasse K(n)arren. Op deze kaarten beschrijven jongeren wat vrijheid voor hen betekent. Voor de ontvangen ouderen is er een antwoordkaart. Hierop kunnen zij een boodschap over vrijheid delen met de jongeren.