Zonnebloem Arnhem Zuid

De Zonnebloem Arnhem Zuid Oost zet zich in voor mensen die niet makkelijk zelfstandig de deur uit kunnen, maar toch graag in contact blijven met mensen. We zijn er voor iedereen die door ziekte, ouderdom of handicap fysiek beperkt is geraakt, vanaf 18 jaar. Het gaat vooral om personen voor wie persoonlijk contact en deelname aan de maatschappij niet vanzelfsprekend is. We zorgen ervoor dat deze mensen niet in een sociaal isolement terechtkomen, maar op stap kunnen of geregeld bezoek krijgen. Daarnaast leren ze via de lokale activiteiten elkaar kennen, zodat zij hun netwerk in de wijk vergroten. In totaal werken er momenteel 25 vrijwilligers bij de afdeling. Ons streven is te blijven groeien om aan de grote vraag naar gezelschap te kunnen voldoen.

Over deze organisatie
  • Bezoek de website
  • Sociale thema('s) zijn activiteiten / vakanties / kampen, eenzaamheid, participatie / re-integratie
  • Zonnebloem Arnhem Zuid heeft ANBI-status

Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven

Wij organiseren geregeld lokale activiteiten voor onze gasten. Om dit mogelijk te maken en de kosten voor deelnemers laag te houden, is het noodzakelijk dat sommige activiteiten gesponsord worden. Denk hierbij aan een lunch, etentje, dagje winkelen met koffie en gebak, voorstelling, film, workshop etc. U kunt hierbij een locatie, busvervoer, eten en/of activiteit sponsoren, financieel of in middelen. Op deze manier kunt u zorgen dat deze mensen niet in een sociaal isolement terecht komen en er af en toe even tussenuit kunnen.

Mogelijkheden voor tegenprestaties

Uiteraard willen wij u bedanken door u te noemen op onze (toekomstige) website, en via andere communicatiemiddelen.
U straalt betrokkenheid uit naar uw klanten en personeel. Iedereen kent wel iemand die wegens ouderdom of ziekte fysiek beperkt is en het is mooi om te zien dat u deze groep een warm hart toedraagt.

Openstaande projecten

Zonnebloem Arnhem Zuid zoekt een voorzitter

De Zonnebloem in Arnhem Zuid zoekt een nieuwe voorzitter.
Een ondernemend type die met enthousiasme samen met het bestuur zich inzet voor de vrijwilligers en de deelnemers van de Zonnebloem in Arnhem..

Matches voor Zonnebloem Arnhem Zuid