Rode Kruis Kontaktcirkels

Van deze organisatie is nog geen profiel

Matches voor Rode Kruis Kontaktcirkels

 • PACKcenter biedt tasjes voor kerstcadeautjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Rode Kruis Kontactcirkels wil graag aan haar 40 begeleiders en deelnemers een kleine attentie rondom Kerst/Pasen in de vorm van een aandachtscadeautje bezorgen en kan hierbij wel wat hulp gebruiken. Eerst de cadeautjes nog vinden, maar PACKcenter biedt alvast aan te kunnen helpen met het rondbrengen.

 • Pathé biedt deelnemers en begeleiders Rode Kruis Kontactcirkels uitje aan

  () Rode Kruis Kontactcirkels zoekt voor al haar deelnemers en begeleiders (40 personen) het liefst een all inclusive uitje. Pathé deelnemers en begeleiders Rode Kruis Kontactcirkels uitje aan. Dit is een eerder aanbod van het Meet & Matchevent in 2019. Door alle maatregelen heeft dit uitje nog niet plaatsgevonden. Hopelijk gaat het nu wel lukken en kunnen de deelnemers en begeleiders eindelijk gaan genieten van het beloofde uitje.

 • editoo helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen. Onze matchmaker werkzaam bij editoo helpt mee met het rondbrengen van een aantal cadeaupakketjes voor de alleenwonende ouderen die gebruik maken van de Rode Kruis Kontactcirkels.

 • Sweco helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen. Onze matchmaker werkzaam bij Sweco helpt mee met het rondbrengen van een aantal cadeaupakketjes voor de alleenwonende ouderen die gebruik maken van de Rode Kruis Kontactcirkels.

 • accon avm helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen. Onze matchmaker werkzaam bij accon avm helpt mee met het rondbrengen van een aantal cadeaupakketjes voor de alleenwonende ouderen die gebruik maken van de Rode Kruis Kontactcirkels.

 • CCV helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen. Onze matchmaker werkzaam bij CCV helpt mee met het rondbrengen van een aantal cadeaupakketjes voor de alleenwonende ouderen die gebruik maken van de Rode Kruis Kontactcirkels.

 • KHN helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen...

 • Zijm BV helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen. Onze matchmaker werkzaam bij Zijm BV helpt mee met het rondbrengen van een aantal cadeaupakketjes voor de alleenwonende ouderen die gebruik maken van de Rode Kruis Kontactcirkels.

 • Groene Rijders helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen. Groene Rijders helpt mee met het rondbrengen van een aantal cadeaupakketjes voor de alleenwonende ouderen die gebruik maken van de Rode Kruis Kontactcirkels.

 • Rijnstate helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen. Onze matchmaker werkzaam bij Rijnstate helpt mee met het rondbrengen van een aantal cadeaupakketjes voor de alleenwonende ouderen die gebruik maken van de Rode Kruis Kontactcirkels.

 • LionCards BV helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen. Onze matchmaker werkzaam bij LionCards BV helpt mee met het rondbrengen van een aantal cadeaupakketjes voor de alleenwonende ouderen die gebruik maken van de Rode Kruis Kontactcirkels.

 • Stichting Wie Goed Doet helpt met rondbrengen cadeaupakketjes Rode Kruis Kontactcirkels

  () Voor alleenwonende ouderen is deze tijd extra zwaar. Dat was duidelijk te merken door de coördinator van de Rode Kruis Kontactcirkels in Arnhem. De mensen uit de doelgroep vereenzamen steeds meer. Daardoor worden de korte telefoontjes met elkaar steeds belangrijker. Via de inzet van de Cadeautjesbank staat er een leuk tasje met kleine cadeautjes en een persoonlijke boodschap voor alle 40 deelnemers klaar. Een kleine bemoediging om hen te laten ervaren dat zij er nog steeds bij horen. Stichting Wie Goed Doet helpt mee met het rondbrengen van een aantal cadeaupakketjes voor de alleenwonende ouderen die gebruik maken van de Rode Kruis Kontactcirkels.

 • Rode Kruis Contactcirkels ontvangt aandachts-cadeautjes in cadeautas van Cadeautjesbank

  () Het is nu een jaar geleden na de eerste Coronabesmetting. Ouderen durven al bijna een jaar niet meer hun huis uit te komen. Het sociale leven is daarna voor hen op een heel laag pitje gezet. Dat is een lange tijd voor mensen die zich toch al vaak eenzaam voelden. De vrijwillige coördinator van de telefooncirkels merkt dat mensen steeds vaker verlegen zitten om een praatje en er moeite mee hebben om de moed erin te houden. Ook voor hen is het nog even volhouden voordat zij zich weer veilig kunnen voelen. Een klein cadeaupakketje met een paar leuke spulletjes en een bemoedigend kaartje maakt dat zij zich iets minder vergeten voelen...

 • Een gezellige middag georganiseerd door Nouryon voor de contactcirkels Rode Kruis Arnhem

  () Eén keer per jaar komen alle deelnemers en begeleiders (ongeveer 45 personen) van de Contactcirkels van Rode Kruis Arnhem samen op een locatie. De organisatie was dit jaar in handen van Nouryon (voormalig Akzo, Specialty Chemicals). Het was een erg geslaagde middag met lekkere hapjes & drankjes en een artiest die gezellige en bekende liedjes zong en mensen uitnodigde om mee te zingen. Bij vertrek ontving iedereen een tasje met leuke spulletjes én de eerder gemaakte groepsfoto in een mooi lijstje. Wat een verrassing, ze vonden het prachtig!